Dôležité informácie pre pacientky

Presné a bezbolestné vyšetrenie: Sonografia prsníkov je rýchla, bezpečná a neinvazívna metóda na zobrazenie tkaniva prsníkov.

Prevencia je kľúčová: Pravidelné vyšetrenia prsníkov pomáhajú včas odhaliť akékoľvek zmeny alebo abnormality, čo je dôležité pre prevenciu závažných ochorení.

Špičková technológia: Naše pracovisko je vybavené moderným ultrazvukovými prístrojmi ktoré zaručujú presné výsledky.

Rýchly a pohodlný proces: Vyšetrenie trvá 20 minút, výsledky dostanete hneď po vyšetrení.

Vyšetrenia aj pre samoplatcov: Ak nie ste poistená v zmluvných poisťovniach, vyšetrenie je možné absolvovať aj ako samoplatca. Naše pracovisko má zmluvné poisťovne: VśZP a Union.

Špeciálna príprava na ultrazvuk prsníkov nie je potrebná, avšak deň menštruačného cyklu môže ovplyvniť výsledky. Optimálne obdobie na vyšetrenie je medzi 7. a 10. dňom menštruačného cyklu, keď je hormonálne pozadie stabilnejšie. Ženy v menopauze alebo klimaktériu môžu podstúpiť ultrazvuk v akýkoľvek deň. Ak pociťujete silnú bolesť, vysokú teplotu, zatvrdnutie v prsníku alebo hnisavý výtok z bradaviek, vyšetrenie môže byť vykonané kedykoľvek, bez ohľadu na menštruačný cyklus. Po vyšetrení lekár vyhodnotí štruktúru prsníkov, lokalizuje novotvary, skontroluje stav lymfatických uzlín a prietok krvi.

Objednajte sa ešte dnes! +421 948 844 844 rtg@thclinic.sk www.rtgbratislava.sk

Poliklinika Tehelná Tehelná 26, Bratislava 3. poschodie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Explore More

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať!

Sonografia brucha

Rýchly a bezbolestný spôsob, ako získať jasný obraz o vašom zdraví Sonografia brucha je moderná diagnostická metóda, ktorá nám umožňuje preskúmať vnútorné orgány, ako sú pečeň, žlčník, obličky, slezina a

USG Mäkkých častí, Svalov a Uzlín

Presná a Bezpečná Diagnostika Ultrazvukové vyšetrenie (USG) mäkkých častí, svalov a lymfatických uzlín je neinvazívna a bezpečná zobrazovacia metóda, ktorá umožňuje lekárom rýchlo a presne diagnostikovať rôzne zdravotné problémy. Tento